Guild Wars 2 komt naar Steam, 10 jaar na de lancering

gw2-steam

De Steam-lancering markeert de eerste keer dat ArenaNet’s Guild Wars 2, dat tien jaar geleden op 28 augustus 2012 uitkwam, beschikbaar is op een third-party platform.

Spelers op zowel Steam als de NCSoft first-party Guild Wars 2 client zullen samen op dezelfde servers kunnen spelen, maar bestaande accounts kunnen niet worden overgezet. 

Simultaan met de lancering is er een nieuwe contentbundel beschikbaar voor Steam-spelers: de Guild Wars 2 Complete Collection. De bundel kost €99,97 en bevat alle drie de uitbreidingen (Heart of Thorns, Path of Fire en End of Dragons) en alle vijf seizoenen van Guild War 2’s episodische Living World, die een brug slaan tussen de belangrijkste verhaallijnen van het spel en uitmonden in de climax van End of Dragons.

De Steam release markeert ook het begin van Guild Wars 2’s ondersteuning van Twitch Drops. Deze omvatten klassieke outfits, experience boosts en een unieke cosmetics.

Guild Wars 2 staat vanaf 23 augustus op Steam.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.