Fan brengt ode aan Stan Lee met mod op Marvel’s Spider-man Remastered  

Marvel's Spider-Man Remastered

High_LordWolnir was serieus onder de indruk van de pc-remake. Tiffsomniac, een bezoeker en maker van mods op de bekende site Nexus deed er nog een schepje bovenop.

Hij eerde de peetvader van Marvel door hem te laten slingeren en klauteren in New York. In onderstaande video kan u de mod bewonderen. Downloaden kan via deze link.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”