Commandos 3 – HD Remaster verschijnt op 30 augustus, meteen ook op Game Pass

Een van de grootste Real Time Strategy games aller tijden maakt deze maand nog zijn comeback.  Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Raylight Games hebben namelijk bevestigd dat Commandos 3 – HD Remaster op 30 augustus uit komt.

Raylight Games heeft naar eigen zeggen hard gewerkt om de vele textures en 3D-modellen nieuw leven in te blazen om ze zo naar de hedendaagse standaard te brengen. Ook de controls en de interface werden onder handen genomen.

Commandos 3 – HD Remaster is vanaf 30 augustus beschikbaar voor Xbox-consoles en pc, samen met een demo. De game zal meteen ook zijn intrede maken op Game Pass voor Xbox en pc. Op een later moment verschijnt de HD Remaster van Commandos 3 ook op andere platformen.

Maar er is meer! Op 27 oktober verschijnt er ook een fysieke Commandos Double Pack met daarin de HD Remasters van  Commandos 3 en Commandos 2. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.