Wolverine zet zijn klauwen in uitgebreide showcase van Marvel’s Midnight Suns

Ongeveer een week geleden kregen we het slechte nieuws te verwerken dat Marvel’s Midnight Suns opschuift naar 2023. Nochtans was ik helemaal klaar om me volledig te geven voor deze game. Zeker sinds Firaxis Games bijna elke week een nieuwe superheld in de kijker plaatst. Gelukkig kunnen we nog van dit wekelijkse event genieten, en is het nu de beurt aan één van mijn favoriete X-men, Wolverine.

Wolverine zijn originele mutant power is niet zijn adamantium skelet, maar zijn immens snelle genezingsproces, waardoor hij ook niet snel oud wordt en zijn dierlijke instincten zoals supersterk en reflexen. Zijn ultrasterk skelet heeft hij gekregen van William Stryker, toen hij nog bij het Weapon X team zat. Deze troeven zal hij ten volle kunnen gebruiken in Marvel’s Midnight Suns.

Wolverine zal zich vooral focussen op chain attacks met de kaart ‘Lethal Pounce’. Het geweldige aan deze skill is dat je keuzes hebt. Je kan beslissen om verschillende targets aan te vallen met één kaart of je kiest eerder om één vijand aan te vallen, wanneer je voor de tweede optie gaat, zal je strengthened krijgen, waardoor je een boost krijgt van 50% op de schade die je als volgende doet.

Wolverine zal zijn sociale skills up-to-date moeten houden, want dit heeft gevolgen op zijn healing factor. Let op, dit is er eentje met een enorme twist. Wanneer je met Wolverine een redraw doet zal hij zichzelf steeds genezen. In Marvel’s Midnight Suns zal je per gevecht één tot twee revives kunnen uitvoeren, wanneer Wolverine neergaat, zal je onmiddellijk de kaart ‘Rapid Regeneration’ trekken. Hiermee revive je Wolverine, maar dit zal niet zo makkelijk verlopen, want je moet zorgen dat je op datzelfde moment twee heroism ter beschikking hebt en vergeet niet dat je de kaart maar één keer per gevecht hebt.

Met de kaart ‘Stink of Fear’ gaat Wolverine total loss. De scene, waar Wolverine de pummel tegen de ijskast spiest en de andere soldaten te lijf gaat in de film ‘X-men 2’ , weet wat hij mag verwachten. Hij zorgt ervoor dat alle vijanden in zijn omgeving een taunt krijgen. Ze vallen hem één voor één aan, en Wolverine countert elke aanval terug. Als je weet dat Wolverine zijn healing zo goed als mogelijk onder controle kan houden, ziet het er zeer triest uit voor de personen die een adamantium klauw in hun strot geduwd gaan krijgen.

Marvel’s Midnight Suns is dus helaas uitgesteld, en mogen we verwachten in het eerste kwartaal van 2023. Naar alle waarschijnlijkheid ergens in maart. Ben alvast zeer nieuwsgierig wie de volgende superheld is die we in een uitgebreide video mogen aanschouwen.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.