Wreckfest maakt in de herfst ook smartphones onveilig

Wie niet genoeg kan krijgen van rijdend schroot op consoles en pc, kan vanaf de herfst Wreckfest spelen op zijn smartphone!

Dat heeft uitgever HandyGames, onderdeel van THQ Nordic, bekend gemaakt in een persbericht. Ze beloven dat je een volledige ervaring zal krijgen op je Android of Apple toestel, al zal er wel ingeboet worden op grafisch vlak. Dat wordt duidelijk uit de trailer en screenshots die werden vrijgegeven.

Wanneer de game exact moet verschijnen en hoeveel deze gaat kosten, is nog niet bekend gemaakt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.