Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction krijgt een duister event en nieuwe Operator Echo

Rainbow Six Extraction Eclipse

Er is weer wat te doen in Rainbow Six Extraction. Tot 1 september kan je Eclipse spelen, het derde Crisis-event. Dit tijdgebonden event dwingt Operators om het op te nemen tegen een nieuwe dreiging in de duisternis. Ook maakt Echo, de welgekende Operator uit Rainbow Six Siege, zijn intrede in de game.

Naarmate je dieper in de map van Truth or Consequences duikt, kom je de bron van alle duisternis tegen: het Neoplasm, een gevaar dat pulsen uitzendt die alle bewegingen binnen een bepaalde perimeter detecteren. In elke subzone moet je het Neoplasm verzwakken met een sluipaanval. Zodra beweging wordt gedetecteerd, vlucht de Neoplasm naar de volgende subzone, waardoor de volgende ontmoeting steeds moeilijker wordt.

Ook voegt Rainbow Six Operator Echo zich vanaf vandaag bij het REACT-team. Echo staat bekend om zijn efficiëntie bij het verzamelen van informatie en zal zowel in Eclipse als in het hoofdspel een waardevolle toevoeging zijn aan het Rainbow Six Extraction-team. Echo’s Yokaidrone zendt een videobeeld naar hem uit en kan ultrasone golven afvuren die elk doelwit dat hij raakt, desoriënteren.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.