Komt Elden Ring naar Xbox Game Pass Ultimate!?

Elden Ring

Voor een deel van onze crew is Elden Ring tot hiertoe met grote afstand de beste game van het jaar. Luca noemde de game in zijn review dan ook een episch en genadeloos meesterwerk.

Ik heb het zelf nog niet aangedurfd om aan deze aartsmoeilijke game te beginnen. In het verleden heb ik Dark Souls gespeeld, dat liep niet meteen goed af waardoor de game snel opnieuw op tweedehands vloog.

Maar dankzij de laatste geruchten bestaat toch de kans dat ik Elden Ring ooit ga opstarten. Want de game zou zomaar even op weg zijn naar Xbox Game Pass Ultimate.

Enkele Xbox-gamers kregen namelijk advertenties te zien waarop te zien was dat Elden Ring binnenkort speelbaar zou zijn via de cloud. Een optie die weggelegd is voor abonnees op Xbox Game Pass Ultimate.

Microsoft noch Bandai Namco hebben al gereageerd op deze berichten op sociale media waardoor gedacht wordt dat de advertenties te vroeg online werden gezet. Maar de kans lijkt mij dus echt wel groot dat de populairste game van het jaar naar Game Pass komt. Misschien dat we over een tweetal weken op Gamescom de bevestiging krijgen?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.