Video van witte Xbox Elite Series 2 controller gelekt

De Xbox controller is voor mij persoonlijk, hands down, de beste controller aller tijden. Hoe deze is ontworpen en in de hand ligt is doorheen de jaren enkel maar verbeterd vind ik.

De video dateert al van juli maar werd pas opgemerkt door het grote publiek wanneer Rebs Gaming deze vandaag deelde op Twitter. In maart dit jaar werd er ook al een afbeelding gedeeld van de controller in een vitrinekast.

Een zwarte versie van de Series 2 bestond al, nu lijkt er een witte versie op de markt te komen. Er is echter nog niks officieel door Microsoft of Xbox bevestigd.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”