Kijk hier om 15u vandaag naar de Splatoon 3 Nintendo Direct

Splatoon 3 Nintendo Switch OLED Edition

Om 15:00 deze namiddag kun je rechtstreeks de Nintendo Direct over Splatoon 3 hier meevolgen, of via Nintendo’s officiële YouTube-kanaal.

Splatoon is zonder twijfel één van mijn favoriete Nintendo-creaties van de laatste jaren. Een ludieke shooter met verf en enkele unieke abilities: what’s not to love?

De Japanners zitten intussen al aan het derde deel in de serie. Benieuwd naar wat je zoal kan verwachten voor Splatoon 3? Dan kun je deze namiddag om 15:00 hier terecht voor een Nintendo Direct volledig aan de shooter gewijd. In een half uur tijd krijgen we een uitgebreide blik op de game en ontdekken we welke features de game voor ons in petto heeft.

Meevolgen kan hieronder, of gewoon via het YouTube-kanaal van Nintendo.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.