Twee video’s geven ons een blik achter de schermen bij de ontwikkeling van Rollerdrome

rollerdrome

Volgende week is het zover. Op 16 augustus verschijnt dan het langverwachte en veelbelovende Rollerdrome van ontwikkelaar Roll7. Dat zijn dezelfde dames en heren van de Olli Olli-reeks en met deze Rollerdrome gaan ze de iets meer chaotische weg op.

In twee nieuwe video komen we meer te weten over hoe de game tot stand kwam. In de eerste video met de naam Characters & Comic Book Style of 2030 geven personageartiest Rachel Cox en hoofdartiest Antoine Dekerle een inkijk hoe de verschillende personages en de wereld van Rollerdrome zijn gecreëerd.

In de tweede video, met de toepasselijke naam The Sound of 2030, deelt cultcomponist Electric Dragon wat hem inspireerde bij het versmelten van iconische texturen en geluiden uit de jaren 70 met hedendaagse dreunende beats voor Rollerdrome. 

Rollerdrome wordt digitaal uitgebracht voor €29,99 op 16 augustus 2022 op PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam. Daarbij betaal je op Steam en als PlayStation Plus-abonnee de eerste twee weken slechts €19,79. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.