Test Google Stadia Pro drie maanden lang gratis op je LG-televisie

Google Stadia Logo

Iedereen heeft zo wel zijn mening over Google Stadia. Ik ben persoonlijk redelijk sceptisch, zeker omdat mijn eerdere ervaring met cloudgaming (via Xbox Game Pass Ultimate) niet meteen hoogvliegers waren.

Als je een LG-televisie in huis hebt staan met minimaal webOS 5.0, dan kan je de Pro-versie van Google gamestreamingdienst drie maanden lang gratis uitproberen.

Het interessante aan deze variant is dat je meteen meer dan 50 games kan uitproberen en dat je dus geen games moet aanschaffen. Naast de bibliotheek aan gratis games geniet je met Google Stadia Pro ook van 4K HDR-graphics, 5.1 surround sound en gameplay in 60fps.

Het enige wat je hoeft te doen als je van deze aanbieding gebruik wil maken, is op je LG-televisie naar de App-store surfen en onderstaande banner zoeken. Daarachter zitten de instructies om je drie maanden gratis te krijgen.

LG Google Stadia Pro Trial

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.