Probeer nu The Diofield Chronicle dankzij de gratis demo

The DioField Chronicle

Liefhebbers van het betere tactische geweld weten dat ze binnenkort hun hart kunnen ophalen met The Diofield Chronicle. Als voorproefje kan je vanaf vandaag het eerste hoofdstuk uit de game uitproberen in de gratis demo.

De demo verwelkomt ons op DioField Island en toont hoe dit eiland wordt geteisterd door de opkomst van oorlogszuchtige machten en moderne magie. In het eerste hoofdstuk maken we kennis met snelle gevechten tussen kleine squadrons met verschillende soorten eenheden die elk hun eigen rol spelen op de slagvelden. Dit allemaal met het nieuwe Real Time Tactical Battle (RTTB)-gevechtssysteem.

De demo is te downloaden via de digitale winkels van PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via Steam. De volledige game verschijnt voor al deze platformen op 22 september.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.