Zo zou Better Call Saul eruit zien als Game Boy-game

Better Call Saul is een topreeks die schaamteloos naast de originele Breaking Bad-serie mag staan, als je het mij vraagt. De liefde voor deze series gaat zo diep bij sommige fans, dat ze er zelfs een retro Game Boy-game voor uitwerkten.

Meer bepaald de artiesten Lumpy Touch, 2bitcrook en Branflakes vroegen zich af hoe een retro videogame gebaseerd op de tv-serie eruit zou zien. Samen werkten ze een hypothetische game uit voor de originele Game Boy. Het resultaat van hun werk kun je hieronder bewonderen.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.