fbpx

Apex Legends: Hunted is nu beschikbaar, met nieuwe held Vantage

Apex Legends Hunted

Apex Legends is een game die ik een paar keer gespeeld het met Praga, maar voor een of andere reden niet is blijven plakken. Al moet ik wel bekennen dat ik fan ben van het stijltje. Misschien dat ik met deze nieuwe update de game een tweede kans moet geven…

Hunted is volgens uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar Respawn Entertainment een van de grootste updates voor hun hero shooter. De update voegt de nieuwe Legend en scherpschutter Vantage toe aan Apex Legends. Daarnaast worden er wijzigingen aan de Kings Canyon-map doorgevoerd met als belangrijkste de nieuwe Relic POI. Uiteraard doet ook een nieuwe Battle Pass zijn intrede

Dit zijn volgens het persbericht alle nieuwigheden in Apex Legends: Hunted:

  • Nieuwe Legend: Vantage – Zij is door schade en schande wijs geworden. Als dochter van een ten onrechte veroordeelde crimineel die alleen voor haar heeft moeten zorgen op de kale ijsplaneet Págos, kan Vantage elke storm doorstaan. Gedwongen om door vijandelijk gebied te trekken met enkel haar kleine gevleugelde metgezel Echo, groeide ze uit tot de ultieme survival-specialist en een professionele scherpschutter. Ontmoet de jongste Legend die meedoet aan de Apex Games.
  • Wijzigingen Kings Canyon – De tijd verandert alles, en Kings Canyon is daarop geen uitzondering. Relic, voorheen bekend als Skull Town, is uit de as herrezen. Tevens heeft terravorming populaire hinderlaag-locaties gewijzigd, verbreed of zelfs volledig afgesloten, terwijl The Cage is vervangen door een eenvoudig platform waar iedereen aan ten prooi kan vallen.
  • Verhoogd maximumlevel – Streef naar duizelingwekkende hoogtes met de nieuwe verhoging van het maximumlevel. Tijdens de klim kunnen spelers meerdere Legend Tokens en Apex Packs verzamelen.
  • Nieuwe Battle Pass – Spelers kunnen hun zinnen zetten op nieuwe stijlvolle cosmetische items met de Hunted Battle Pass. Wraith jaagt op trofeeën in haar Legendary “Veteran Voyager”-skin, en de Legendary “Field Research”-skin van Caustic laat zijn wilde kant zien. Daarnaast verandert de Legendary “Lucky Draw”-skin ieder secundair wapen in de ultieme Wingman. Vantage, Bangalore en Horizon hebben allemaal Epic-skins die spelers kunnen vrijspelen, met volledige sets die een aanvulling vormen op hun nieuwe heroïsche uiterlijk. De Battle Pass bevat tevens nieuwe laadschermen, emotes, banner frames, weapon charms en een music pack. Voor het eerst in de geschiedenis kunnen bepaalde uitdagingen nu worden voltooid in een door de speler gekozen modus.

Apex Legends: Hunted is nu beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Origin en Steam.

.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: