Gotham Knights geeft een kijk op de relatie tussen Nightwing en Batgirl

Nadat we al verscheidene actievolle video’s mochten aanschouwen van de superhelden in Gotham Knights, is het nu tijd voor het iets emotionelere werk. Dick ‘Nightwing’ Grayson en Barbara ‘ Batgirl’ Gordon tonen ons hoe zij omgaan met het verlies van Bruce ‘Batman’ Wayne.

Ik zou niet weten waar te kruipen van de emoties, als mijn favoriete superheld Batman zou sterven. Een verblijf in het gezellige Arkham Asylum zou naar alle waarschijnlijkheid de uitkomst worden. Gelukkig draait het hier niet om mij, maar krijgen we een korte kijk hoe Dick Grayson en Barbara Gordon met dit grote verlies omgaan.

We komen te weten dat Dick vooral nog worstelt om het verlies van zijn mentor. Barbara wil natuurlijk helpen, en we komen op deze manier ook te weten dat de twee ‘meer dan vrienden’ zijn geweest. Ondanks het mislopen van hun romantische avonturen, is het duidelijk dat de teamspirit tussen Nightwing en Batgirl zeer goed zit.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.