fbpx

Free-to-play shooter Arc Raiders uitgesteld naar 2023

Patrick Soderlund, vroegere grote man bij EA en DICE zal met zijn zelf opgerichte studio Embark Studios de beloofde deadline van dit jaar niet halen. Alweer een game die we aan het lijstje, ‘uitgesteld naar volgend jaar’ kunnen toevoegen.

De game zag voor het eerst het daglicht in 2021 op The Game Awards in de vorm van een trailer. Het is een co-op third person PvE shooter die beschikbaar zal zijn op PC en uiteraard ook op Playstation 5 en Xbox Series X/S.

Wanneer Arc Raiders in zijn testfase belandt zullen er meer details vrij gegeven kunnen worden, aldus de studio. Het zal de eerste game worden van Embark Studios, dat in november 2018 werd opgericht.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: