Bekijk het geweldige Elvis nu thuis via Video-On-Demand

Yep, ik moet toegeven dat ik afgelopen weekend enorm genoten heb van Elvis. Regisseur Baz Luhrmann heeft een klein kunstwerkje afgeleverd met deze film en vanaf nu kan iedereen die wil deze film ook thuis bekijken via Video-On-Demand.

In Elvis vlieg je doorheen het leven van de legendarische Elvis Presley en dat vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker, gespeeld door de onnavolgbare Tom Hanks. Het verhaal bestrijkt de meer dan 20 jaar complexe dynamiek tussen Presley en Parker, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley.​

Elvis is vanaf nu thuis te bekijken via Apple tv, Google tv,  Microsoft Xbox,  Rakuten tv en Telenet voor een adviesprijs van €14,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.