Derde Sonic The Hedgehog-film verschijnt eind 2024

Na het succes van de eerste twee Sonic The Hedgehog-films was het niet meer dan logisch dat er aan een derde deel gewerkt wordt.

Via een kort Twitter-bericht hebben SEGA en filmmaatschappij Paramount bekend gemaakt dat Sonic The Hedgehog 3 op 20 december 2024 in première zal gaan.

Of Jim Carrey opnieuw aanwezig zal zijn als Dr. Eggman is nog niet bekend. Eerder had de acteur laten weten dat hij een pauze wil inlassen. Sonic, Tails en Knuckles zullen uiteraard wél opnieuw hun intrede maken.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.