Ontdek de grafische evolutie van Pac-Man World Re-Pac in nagelnieuwe trailers

In 1999 maakte de bekendste gele bol de overstap naar het 3D-platforminggenre in Pac-Man World. Nu krijgt deze game een make-over in Pac-Man World Re-Pac. Om de hype rond deze game aan te zwengelen heeft Bandai Namco twee nieuwe trailers op de wereld losgelaten.

De eerste trailer toont de grafische evolutie die Pac-Man naar de volgende generatie moet brengen. In Pac-Man World Re-Pac moet ons gele icoon achter de Ghosts aan om PAC-MOM, PAC-BOY, PAC-SIS, Professor PAC, PAC-BUDDY en Pooka uit hun klauwen te redden.

In de tweede trailer kom je meer te weten over Pac-Man’s reis naar zes mysterieuze werelden om zijn familie te redden. Terwijl de Bomb Attack, Bomb Dot of Metal Pac-Man een comeback maken, heeft Pac-Man nu de mogelijkheid om in de lucht te hangen, de timing van zijn sprong te verlengen, en een Power Pellet te eten en in MEGA Pac-Man te veranderen.

Pac-Man World Re-Pac is eind augustus beschikbaar op voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.