Beelden van de Diablo 4 alpha duiken online op

Gelekt beeldmateriaal en screenshots van Diablo 4’s alpha zijn online verschenen. De beelden, die op Twitter circuleerden voordat ze weer verwijderd werden, waren schijnbaar van de “friends and family” Diablo 4 alpha die op deze moment plaatsvindt.

De video staat op het Telegram kanaal van RMC News en kan je hier bekijken.

De video laat zien hoe je personages kan aanpassen, een game lobby kan maken en de moeilijkheidsgraad kan selecteren. Aangezien de beelden een watermerk hebben, zal de persoon in kwestie gemakkelijk geïdentificeerd kunnen worden zodat de toegang tot de alpha kan worden ingetrokken.

Diablo 4 staat gepland voor een release in 2023.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.