Fast X krijgt hoogstwaarschijnlijk vliegende auto’s

In alle eerlijkheid ben ik al een paar jaar afgehaakt bij de Fast & Furious filmreeks. De eerste twee films kon ik nog best smaken, maar naarmate er meer episodes verschenen, werd het verhaal dunner en de stunts compleet van de pot gerukt.

Ondertussen staat de tiende film, spin-offs niet meegerekend, op de planning en wordt er druk gewerkt aan deze episode die de naam Fast X mee kreeg.

In een Instagramfilmpje gunt hoofdrolspeler Vin Diesel ons een kijkje achter de schermen en zien we hem in de cargoruimte staan van een nagebouwd vliegtuig.

Hij laat ook tegenspeler Alan Ritchson (bekend uit Jack Reacher) aan het woord en die laatste is misschien iets te loslippig. Alan zegt uit te kijken om met de Chaser aan de slag te gaan op de grond én in de lucht!

Dat gaat wat worden als Fast X in mei 2023 in de bioscoop te zien is…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.