Fan bouwt Walking Mausoleum uit Elden Ring na met LEGO

Elden Ring

Je hebt fans en je hebt superfans. En dan heb je ook nog enorm creatieve superfans zoals onderstaande persoon.

Toen ik tijdens mijn eerste playthrough in Elden Ring zo’n Walking Mausoleum tegenkwam, viel mijn mond open van verbazing. Wanneer ik nu de LEGO-versie hiervan zie, gebeurt het opnieuw.

De artiest van dienst, genaamd HoboSapient, deelde zijn creatie op Reddit. Volgens hem bevat het bouwwerk ongeveer 5.000 tot 6.000 LEGO-stukjes. Voor de LEGO-kenners onder ons: dat is vergelijkbaar met LEGO-model van het kasteel van Zweinstein. Het kunstwerk weegt ongeveer 135 (!) kilogram.

Afgaande op de commentaren onder de Reddit-post zou het Walking Mausoleum een populaire set zijn. Vermoedelijk zal je wel dieper in de buidel moeten tasten dan de 60 euro voor de videogame.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.