Adil El Arbi toont foto van Michael Keaton als Batman op de set van het geannuleerde Batgirl

Batgirl Leslie Grace

Of Warner Bros. nog gaat terugkomen op de beslissing om Batgirl in de vuilbak te gooien, lijkt mij vrij klein.

Het Belgische regisseursduo reageerde eerder al enorm teleurgesteld en hoopt op een of andere manier dat hun werk gered wordt. Zeker omdat er gewerkt werd met enkele iconische acteurs.

Denk daarbij aan Bredan Fraser én Michael Keaton. Deze laatste zou opnieuw in de huid kruipen van Batman, een rol die hij speelde in 1989 en 1992 in de film van Tim Burton.

Adil El Arbi deelde via zijn Instagram-pagina echter een foto van hemzelf op de set, samen met Leslie Grace en Michael Keaton.

Het annuleren van Batgirl doet na het zien van deze foto meer pijn. Al zal Keaton wél nog te zien zijn als Batman in The Flash. Al lijkt het erop dat die film ook nog niet voor meteen is…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.