Two Point Campus – Back-to-School launch trailer

Two Point Campus

Een mens staat er niet bij stil maar de grote vakantie is al over de helft. Dat wil dus zeggen dat de schoolgaande jeugd mag beginnen af te tellen want in september is het weer zover. Misschien kan deze Two Point Campus hun, en ook hun leraren, al wat op temperatuur brengen.

Je kunt je eigen feestjes organiseren in Two Point Campus, compleet met laserlichten, overvolle rode bekers, en een aantal killer tunes, het is zeker om je studenten gelukkig te houden – of op zijn minst afgeleid.

En als een typisch studentenfeest niet genoeg is, heb je als beheerder van je eigen campus de macht om live optredens te plannen van absoluut 100% echte bands zoals Helium Baboon, Alchemical Friendship, of Boogie Knights. Dus, bouw je eigen Student Union en laat het feest beginnen, en ja, de vloer moet plakkerig zijn.

Two Point Campus is een charmante universiteitsmanagementsimulator waarin je je dromen kunt waarmaken over het runnen van je eigen campusomgeving – compleet met wilde en maffe cursussen zoals tovenarij, drakenjagende ridderschool of topgeheime spionageschool.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: