fbpx

Bovennatuurlijke krachten aan het werk in Hard West 2 launch trailer

Hard West 2

Good Shepherd Entertainment en ontwikkelaar Ice Code Games hebben Hard West 2 vandaag uitgebracht op PC via Steam en GOG.com voor €24,99, met een 10% launch week korting beschikbaar tot 11 augustus.

Hard West 2 voert de gebruikelijke tactische spelervaring op agressieve wijze op, met meerdere manieren om in het offensief te gaan en het tij van een gevecht in je voordeel te veranderen op basis van de configuratie, vaardigheden en eigenschappen van je posse. Elke moord activeert je bravoure en vult je actiepunten bij, zodat je als een stoomtrein door kunt gaan met je streak.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: