Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 31 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Ik ga een week niet gamen! Wat? Ben ik op mijn kop gevallen en blijven botsen? Nee hoor! Ik kan gewoon een week niet gamen. Dit omdat ik nu zaterdag voor een week naar Spanje trek. Een weekje van alles weg: wandelen, fietsen, zwemmen, drinken, lekker eten, genieten van het zonnetje en zoveel mogelijk de toerist uithangen.

Als ik echter nog één tip mag geven qua series dan is dat Ingobernable op Netflix. Ik ben helemaal into Spaans gesproken series dezer dagen en ook deze kan tellen. Het verhaal gaat als volgt: De first lady van Mexico is zelfverzekerd en idealistisch. Als ze echter het vertrouwen in haar man verliest, heeft ze al haar kracht nodig om de waarheid te achterhalen. Tijdens een echtelijke ruzie, omdat ze van de president wil scheiden, komt haar man (de president) om en iedereen denkt dat zij het gedaan heeft. Maar is dat zo? Aan haar om de waarheid te achterhalen en zichzelf vrij te spreken. Spannend!


Lazlo

Deze week wuifde ik mijn verlof uit en is het back to business. Gelukkig wil dat ook zeggen dat ik weer wat meer tijd voor games, series en films heb. Zo pik ik dit weekend de draad weer op met Stranger Things 4 en heel misschien kijken we eindelijk ook Tenet, een film die al even op de backlog staat te wachten.

Gisteren ging ook seizoen 7 van start in Sea of Thieves met een hoop nieuwe features en quests. Hoewel ik de game ooit reviewde, heb ik het spel sindsdien niet meer opgestart. Benieuwd hoe de game vier jaar na lancering speelt en of ik me er deze keer langer mee ga kunnen amuseren.


Ardtieboy

Vandaag is mijn laatste werkdag voor mijn ‘grote’ verlof. Echte concrete plannen heb ik niet, want met een pasgeborene is de kans toch groot dat je ze mag annuleren. Alhoewel, qua games heb ik toch wat zaken op mijn to-do-lijstje staan: de nieuwe Hearthstone-uitbreiding, Rollerdrome, The Portal Collection, TemTem, Fortnite, Tiny Tina’s Wonderlands… Klinkt ambitieus, niet?

Voldoende rusten is ook een must échte must en dat plan ik te doen vanuit mijn zetel voor de tv. Opnieuw geen concrete plannen, maar een ambitieuze watch-lijst: The Boys, The Wheel of Time, Lightyear (!!!), Bob’s Burgers (The Movie) en Fleabag moeten er aan geloven. Klinkt behoorlijk ambitieus, zeker gezien de focus deze zomervakantie ligt op qualitytime met ons kersverse gezin… Houdoe!


auron_sagara

Dit weekend wordt Live A Live uitgespeeld en komt de review zeer binnenkort op de website. Tijd dus om het bizarre avontuur verder te zetten met Sam Porter in Death Stranding. Ik kijk er alvast enorm naar uit.

We zijn gestart met de serie Peacemaker. Wat een geweldige reeks is dit, petje af voor James Gunn. John Cena speelt deze rol ook echt wel fantastisch. Misschien dat we met het gezin ons wagen aan de horrorfilm Us. De dames zijn om de een of andere reden niet zo enthousiast…

Ben eindelijk ook terug beginnen lezen in mijn comic collectie. Had hier nog een volledige serie van Green Lantern liggen. Begonnen bij Green Lantern Rebirth van Geoff Johns. “In brightest day, in blackest night, no evil shall escape my sight. Let those who worship evil’s might, beware my power, Green Lantern’s light.”


Jim

Na 2 weken vakantie stond de werkweek weer voor de deur en was het terug even wennen om in de dagelijkse routine te geraken. Dit weekend opnieuw niet veel tijd om te gamen jammer genoeg want het derde en laatste trouwfeest van de zomer staat vrijdag op de planning.

Zaterdag nestel ik mij achter mijn pc om te werken aan een special die jullie binnenkort mogen verwachten op Pragalicious. Ik moest even bekomen van het geweldige Stray en besloot deze week Uncharted 4, die ook nog op mijn lijst stond, op te starten. Tot nu toe kan de game met Nathan Drake in de hoofdrol me geweldig bekoren, ik ben dan ook benieuwd waar hij en zijn broer me overal zullen heen brengen.

Zondag vindt je me uiteraard terug in het Lotto Park waar ze hopelijk beter zullen presteren als vorige week… . Qua series ben ik verknocht geraakt aan Farzar, een animatieserie voor volwassenen die hilarische humor bevat. Een aanrader voor iedereen!


RoMa

Gamen? Dit weekend? Niks van!
Ik spendeer het weekend bij mijn ouders in Duitsland. Op het programma: prachtige wandelingen in de natuur en lekkere wijnen ten midden van de wijnranken. Bourgondisch genieten van het leven!


High_LordWolnir

Dit weekend staat voor het grootste deel in het teken van een game waarvan ik dit weekend de review afwerk. Helaas kan ik niet vertellen over welke game het gaat maar houd midden volgende week onze fantastische website zeker in het oog om te weten over welke game het gaat.

Voorts staan er de traditionele potjes Call of Duty: Vanguard en Fortnite op het programma. Wie mij twee maanden geleden gezegd zou hebben dat ik dagelijks een halfuurtje Fortnite zou spelen, had ik gek verklaard.

Qua series ben ik aanbeland bij seizoen 2 van Gotham dat alvast enorm sterk begonnen is.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: