Morgen strijden de beste Rainbow Six Siege-spelers uit de Benelux

Morgen strijden de beste Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-spelers uit de Benelux in De Duif, een prestigieuze kerk in hartje Amsterdam, voor een totale prijzenpot van €17.000. Deze kerk is normaal dé plek voor een leuk trouwfeestje of exclusief optreden, maar wordt morgen helemaal omgetoverd tot een hedendaagse esportsarena met meer dan 200 fans.

De Rainbow Six Siege Benelux League seizoen 7 brengt morgen de vier overblijvende teams uit de Benelux, na 14 weken aan wedstrijden, samen voor een totale prijzenpot van €17.000 (!) en een kwalificatie voor de European Challenger League. Met dit ticket gaan zij vervolgens op internationaal niveau de strijd aan met andere nationale kampioenen. Er staat dus niet alleen een mooie som geld op het spel, maar ook een ticket dat voor sommigen hun toekomst volledig kan veranderen.

Tijdens de finales van de League nemen de volgende vier teams uit de Benelux het tegen elkaar op:

  • JLINGZ Esports – Leonski, Tubie, Quick, Sam en Dino
  • The Jokers – HughesDS, Duco, Lance, Zend en Smurfje
  • Activit-E – Karmaze, BMB3R, Zev, Atomicc en Chile
  • KVM (KV Mechelen) Esports – Choco, Slay3rzz.-, Swarm, Svebboo en Jonna

De eerste seminfale, JLINGZ Esports vs The Jokers, gaat morgen van start om 12:00 uur. Vervolgens strijden Activit-E en KVM Esports tegen elkaar tijdens de tweede semifinale. Tot slot gaan de winnaars van de twee semifinales de confrontatie met elkaar aan in de grote finale, die om 20:50 uur aanvangt.

De laatste tickets voor het toernooi zijn hier te verkrijgen. De volledige wedstrijd is ook online te bekijken via:  https://www.twitch.tv/rainbow6bnl

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: