fbpx

Nieuwe Cult of the Lamb – Sermons from the Lamb: Fight the Four gameplay

Het coole aan indiestudio’s en uitgevers is dat ze durven experimentere, vernieuwen en daarmee ook vaak ons verrassen. Iets wat ook met Cult of the Lamb het geval is.

In Cult of the Lamb van Massive Monster en Devolver Digital, ben je een bezeten lam, gebonden om een cultus te creëren in de naam van je schimmige redder. Deze nieuwe gameplay video vertelt je meer over hoe te vechten voor je zaak, en geeft je een glimp van de vier Bishops die op je pad staan…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: