Meer details in nieuwe Pokémon Scarlet en Violet-trailer

In de Pokémon-showcase van gisteren keer iedereen reikhalzend uit naar nieuwe informatie omtrent de nieuwe Pokémon-games die later dit jaar verschijnen. Fans werden niet teleurgesteld, want we kregen een gloednieuwe trailer voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet te zien.

Zo kregen we nieuwe beelden te zien van de nieuwe Paldea-regio die heel wat Spaanse en Portugese invloeden meekreeg. Als Pokémon-trainer studeren we deze keer aan de  Naranja of Uva Academy (afhankelijk van de gameversie die je in huis haalt) en nemen we deel aan een treasure hunt in de regio. Nieuwe Pokémon kregen we aan de lopende band te zien; Fidough was de unanieme favoriet onder de fans; een Pokémon bestaande uit brood en bagels. Ook de twee legendarisch Pokémon (Koraidon en Miraidon) op de cover kregen extra aandacht; deze doen namelijk dienst als SUV doorheen de game. Jup, pokécycles zijn een ding geworden…

Een groot verschil in deze Scarlet en Violet is dat de gyms, die je normaal in een vaste volgorde afloopt, in willekeurige volgorde afgehandeld kunnen worden. Dit is volledig in lijn met de open world-filosofie die de ontwikkelaars willen hanteren. Verder kwamen we te weten dat de Dynamax-mechanic uit Sword en Shield verdwijnt en vervangen wordt door het Terastal-fenomeen. Hierbij is het mogelijk bepaalde Pokémon te veranderen in een kristallen variant met unieke eigenschappen. Benieuwd? Check dan zeker de trailer!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d bloggers liken dit: