Ben Affleck keert dan toch terug als Batman

Batman Ben Affleck Batfleck

Na de zegetocht van Robert Pattinson als The Batman had het er alle schijn naar dat we Ben Affleck niet meer zouden terugzien als de wereldberoemde superheld.

En toch mag Affleck nog een keer het zwarte kostuum en bijhorende cape dragen. Niet in zijn eigen film, maar in Aquaman and the Lost Kingdom aan de zijde van Jason Momoa.

Het is die laatste die het nieuws naar buiten bracht via Instagram. Niet dat dit de bedoeling was of dat Momoa iets te verwijten valt. Maar toen beide heren werden gespot door een groepje toeristen die een rondleiding kregen in de Warner Bros. Studios. Een klein foutje van de bestuurder van het treintje, maar wel eentje met grote gevolgen. Check zeker het filmpje in het Instagram-bericht hieronder.

Langs de andere kant maakt DC het wel ingewikkeld door twee verschillende Bruce Waynes te blijven opvoeren. Zeker omdat Pattinson het geweldig deed als The Batman. Of Amber Heard opnieuw te zien zal zijn in Aquaman and the Lost Kingdom is niet bekend…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.