SD Gundam Battle Alliance-demo is nu beschikbaar

Bandai Namco Europe bracht vandaag een nieuwe demo voor Gundam Battle Alliance uit. Zelf ben ik helemaal niet vertrouwd met het Gundam-universum dus misschien moet ik die demo ook eens proberen.

In de demo kunnen we aan de slag met de helft van de eerste missie Directory 1: Mission “TEKKADAN” en wordt naast een multiplayer ook de mogelijkheid aangeboden om alle savedata over te zetten naar de finale versie van de game wanneer deze op 25 augustus verschijnt.

De demo is beschikbaar op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. 

Pre-orders voor SD Gundam Battle Alliance zijn ook beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam. Zij die nu reeds een pre-order plaatsen, kunnen op release gebruikmaken van onderstaande extra’s:

  • SD Gundam World Sangoku Soketsuden Pack (Liu Bei Unicorn Gundam, Sun Jian Gundam Astray en Cao Cao Wing Gundam)
  • Mobile Suit Launch Support: Start Dash Pack en vroege toegang tot de Gundam-unit inclusief  5,000 Capital Tickets x1, extra onderdeel genaamd Char Aznable’s Mask (infighter/all-rounder/shooter), en vroege toegang tot de Gundam-unit
  • Vroege toegang tot de Knight Gundam-unit
  • Vroege toegang tot de Musha Gundam-unit

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)