Digimon Survive is nu beschikbaar op consoles en pc

Digimon Survive is nu verkrijgbaar op PlayStation 4 (PlayStation 5-compatibel), Xbox One (Xbox Series X|S-compatibel), Nintendo Switch en pc via STEAM.

Digimon Survive neemt ons mee naar een mysterieuze wereld vol gevaarlijke monsters en dodelijke gevechten die hun overlevingsvermogen op de proef stellen.

We kruipen in de huid van hoofdrolspeler Takuma Momozuka en hebben directe invloed op de uitkomst van hun avontuur, zoals de manier waarop hun Digimon evolueren, de manier waarop ze met NPC’s omgaan en nog veel meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)