Rollerdrome toont zich in uitgebreide gameplay walkthrough

rollerdrome

Roll7, de ontwikkelaars van de uitstekende OlliOlli-games, lanceren binnenkort een compleet nieuwe franchise: Rollerdrome.

In deze game sta je niet op een skateboard, maar op rolschaatsen terwijl je probeert je tegenstanders af te knallen. Dat lijkt wat luguber, maar is vooral ontzettend plezant. De ontwikkelaar heeft ons eindelijk wat meer bewegende beelden gegeven waardoor we een goed beeld krijgen wat we mogen verwachte.

Check zeker Ardtieboy zijn uitgebreide preview van Rollerdrome, want hij loopt ons al de oren van ons hoofd te zagen over hoe geweldig deze game wel is…

Rollerdrome verschijnt op 16 augustus voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam.

Weetje van de dag: De eerste twee weken na release kan je de game voor slechts €19,99 aanschaffen via Steam en op PlayStation als je een PS+ abonnement hebt. Daarna betaal je €29,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.