Komt er nog een Ubisoft-game naar Game Pass?

Wie in het bezit is van een Game Pass, heeft de laatste tijd al heel wat Ubisoft-games mogen ontvangen. Watch Dogs 2, Assassin’s Creed Origins en Far Cry 5 zijn er enkele van. Daar stopt het echter niet, want de kans is zeer groot, dat we binnenkort aan de slag kunnen met Immortals Fenyx Rising.

Als we het Twitter-bericht van Aggiornamenti Lumia toch mogen geloven. De Twitteraar komt geregeld met info op de proppen omtrent de Xbox Store. Hij beweert nu dat “PCImmortalsFenyxRising” bij de Xbox Store is ingediend.

Aggiornamentie Lumia wijst erop dat eerdere berichten van dat soort titels, zo goed als altijd leiden naar een game voor de Game Pass. Dit was in elke geval zo voor Watch Dogs 2 en Assassin’s Creed Origins. Dus laten we er vanuit gaan dit voor Immortals Fenyx Rising ook het geval is.

Dat er een vermelding is naar “PCImmortalsFenyxRising”, wil niet zeggen dat de game enkel naar PC Game Pass komt. De andere games hadden ook telkens het prefix PC voor de titel staan, en zijn alleen voor Xbox Game Pass uitgekomen.

Zowel Ubisoft als Microsoft hebben nog niet bevestigd dat Immortals Fenyx Rising naar Game Pass komt, maar van mij mag dit zeker gebeuren, want heb de game nog steeds niet gespeeld.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.