Vanaf nu naar de Middelbare School in De Sims 4

De Sims 4 Middelbare School

Toeval of niet maar net op het moment dat mijn dochter naar de middelbare school trekt, brengen Maxis en EA het Middelbare School-uitbreidingspakket uit voor De Sims 4.

Met dit nieuwe uitbreidingspakket kunnen Simmers zich een weg banen door de chaos die komt kijken bij een middelbare school. Dit doen ze door te leren, groeien, kattenkwaad uit te halen en hun identiteit te ontdekken. Net zoals in het echte leven valt valt heel wat te doen voorafgaand aan de diploma-uitreiking, zoals huiswerk maken en deelnemen aan naschoolse activiteiten, een date vinden voor het bal, modetops en -flops verkennen, of chillen bij de plaatselijke bubbelthee- en kringloopwinkel TheeKring.

Naast het beleven van de achtbaan van puberteit kunnen Sims het welvarende stadje Copperdale verkennen, waar klasgenoten en faculteitsleden van de middelbare school wonen, en avonturen beleven om erachter te komen wie ze echt zijn. Op de officiële website van De Sims 4 kom je meer te weten over deze uitbreiding.

De Sims 4 Middelbare School kost €39,99 en is beschikbaar voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4 en Xbox One.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.