Walibi staat van 18 tot en met 21 augustus volledig in het teken van gaming

Walibi Gaming

Walibi Belgium pakt in augustus stevig uit en organiseert voor de tweede keer Walibi Gaming, een event waarbij de populairste games in de schijnwerpers worden gezet.

In 2019 vond de eerste editie plaats van Walibi Gaming en na twee jaar afwezigheid (door de welbekende reden) is het event helemaal terug van weggeweest. Van 18 tot en met 21 augustus moet Walibi Belgium naar eigen zeggen hét walhalla van de e-sports worden.

Naast de geweldige attracties die in het park te vinden zijn (denk aan Kondaa, Pulsar en Dalton Terror) zijn er vier dagen lang, met avondopeningen tot 22u op 19 en 20 augustus, extra gratis toegankelijke events te vinden die in het teken staan van games.

Je kan opnemen tegen meer dan 20 pro-gamers en streamers in livesessies en toernooien van Fortnite, Rocket League, Trackmania en Fifa in het 1.500m² grote Gaming Center. Skyyart, Aztral, Jolavanille, Nikof, AF5 en Pinna hebben hun komst al bevestigd.

Het volledige programma en aanwezige pro-gamers vind je terug via deze link of de website van Walibi.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.