Fan heeft het robotalfabet uit Stray volledig ontcijferd

Vergeet hiërogliefen of Azteekse tekens, de tekst uit Stray is net zoals de game zelf de populairste op de markt. Iemand heeft deze nu volledig ontcijferd met bijhorend alfabet.

De verschillende bordjes of teksten op de muur die je in de wereld van Stray terugvindt hebben natuurlijk een betekenis.

De vertaling bij een nieuw chapter of bordjes in de verschillende delen van het spel hielpen de eigenaar van Half-Glass Gaming Josh Wirtanen om alles volledig uit te pluizen.

Hij vertaalde de teksten en maakte zelfs een overzichtelijk alfabet. Het is altijd leuk om zo’n dingen te lezen, nog maar eens het bewijs hoe wij gamers zo gepassioneerd omgaan en begaan zijn met onze favoriete hobby.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”