Saint’s Row 2 is een van de Xbox Games with Gold voor augustus

De PlayStation Plus Essential games voor augustus zijn, zoals je op onze site kan lezen, moddervet. Die van Xbox Games with Gold zijn dat absoluut niet…

Zoals dat elke maand het geval is kan je ook nu weer rekenen op twee Xbox 360 games en twee Xbox One games. Check ze hieronder:

  • Calico – Vanaf 1 tot 31 augustus
  • ScourgeBringer – Vanaf 16 augustus tot 15 september
  • Saint’s Row 2 – Vanaf 1 tot 15 augustus
  • Monaco: What’s Yours is Mine – Vanaf 16 tot 31 augutus

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)