fbpx

Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas set 2 verschijnt 4 augustus

Mario Kart 8 Deluxe

Bereid je voor op nieuw raceplezier, want op 4 augustus komen nog eens acht extra circuits naar Mario Kart 8 Deluxe met de betaalde DLC Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas voor de Nintendo Switch.

Set 2 bevat onder meer het heerlijk zoete Stracciatellastraat-circuit, dat voor het eerst verschijnt in de Mario Kart-serie. Daarnaast kun je schitteren tussen de neonlampen van New York Drive uit Mario Kart Tour en stuiterend je weg vinden door het reusachtige DS Waluigi’s Flipperkast-circuit, om maar eens een paar circuits te noemen. Kijk de video om alle circuits van set 2 in actie te zien.

Set 2 laat spelers strijden om de Knollenbeker en Propellerbeker, met snelle en bekende circuits uit de hele Mario Kart-serie, waaronder circuits die verschenen in delen voor de Super NES-, Game Boy Advance-, Nintendo 64-, Nintendo DS- en Wii-systemen, en de mobiele game Mario Kart Tour. Elk circuit kan zowel lokaal als online gespeeld worden. De circuits zijn als volgt over de bekers verdeeld:

Knollenbeker:

Tour New York Drive – Scheur tussen wolkenkrabbers door en geniet van een heerlijk ritje door het park in dit door New York geïnspireerde circuit uit de mobiele game Mario Kart Tour.

SNES Mario Circuit 3 – Ga driftend door de scherpe bochten en ontwijk de warpbuis in dit klassieke circuit uit Super Mario Kart voor de Super NES.

N64 Wildwestwoestijn – Tijdens deze woestijnrace moet je oppassen voor de oude stoomlocomotief die regelmatig je baan kruist. Dat voorkomt vertragingen!

DS Waluigi’s Flipperkast – Lanceer, stuiter en race door dit circuit dat is vormgegeven als een gigantische flipperkast, compleet met knipperende lampen en geluidseffecten. Zorg dat hij niet op tilt slaat!

Propellerbeker:

Tour Sydney Sprint – Geniet van de zon terwijl je over de baai zweeft en tussen de bezienswaardigheden door scheurt in dit circuit uit Mario Kart Tour.

GBA Sneeuwland – Zorg dat je niet van de weg glijdt in dit winterse level uit Mario Kart: Super Circuit. Probeer je hoofd net zo koel te houden als de omgeving!

Wii Paddenstoelenpas – Dit circuit voert je door een grot met diepe kloven en gigantische paddenstoelen om vanaf te stuiteren. Pas op waar je landt!

Stracciatellastraat – Laat je niet afleiden door de reusachtige toetjes waar deze race je voorbij laat razen. Niets is zoeter dan de smaak van de overwinning!

Set 2 wordt toegevoegd aan de eerder verschenen set 1, die ook acht circuits bevat, inclusief Wii Kokosnootplaza, N64 Chocokloof, 3DS Toads Circuit, DS Paddenstoelenpas en GBA Wolkenhof, naast Ninjaschool, Parijs-Promenade en Tokio-Toer uit Mario Kart Tour. De Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas omvat zes verschillende sets, elk met acht circuits. De laatste set verschijnt aan het eind van 2023.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: