Ontdek de overlevingsdrang van Vantage in Apex Legends: Hunted launch trailer

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben een gloednieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor Apex Legends: Hunted. In deze nieuwe update krijg je de kans om te spelen als een scherpschutter genaamd Vantage.

Zij is door schade en schande wijs geworden en staat klaar om haar beste beentje voor te zetten tijdens de Apex Games. Als ultieme survival-specialist is Vantage onvoorstelbaar goed geworden met elk wapen dat een vizier heeft. Tevens kan ze een dreiging op duizenden meters afstand zien aankomen.

Bekijk hoe Vantage vecht voor de vrijheid van haar moeder en haar team naar de overwinning leidt in de gloednieuwe Apex Legends: Hunted-trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)