Goat Simulator 3 verschijnt in november op pc en consoles

Geitenkaas? Lekker! Geitenmelk? Niet zo lekker! Bestaan er eigenlijk vleesgerechten met geitenvlees? Dat weet ik zelfs niet. Wat ik wel weet is dat er simulatiespellen bestaan met geiten. En eentje daarvan verschijnt in november van dit jaar op pc en consoles.

Deze game is het directe vervolg op Goat Simulator. Goat Simulator 3 verschijnt op 17 november 2022 via de Epic Games Store (exclusief) voor pc, en voor de Xbox Series X/S en PlayStation 5. Naast de releasedatum is vandaag ook onthuld dat een fysieke editie genaamd Goat In A Box Edition  voor alle platformen zal verschijnen en nu te pre-orderen is.

Goat Simulator 3 is onderweg met uitgestrekte sandbox-eilanden om te verkennen en de mafste manieren om je te verplaatsen. En dit keer kun je het allemaal samen met je vrienden beleven.

Vertrek in november met Pilgor naar het prachtige eiland San Angora, een nieuwe omgeving vol mysteriën om te ontrafelen, eindeloze mogelijkheden om chaos te veroorzaken, en vriendschappen om op de proef te stellen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)