Sylvester Stallone schittert als superheld in nieuwe Samaritan-trailer

Sylvester Stallone is nog lang niet versleten. De man schitterde in mijn jeugd als Rocky en Rambo, in de geweldige The Expendables filmreeks en binnenkort in Samaritan op Amazon Prime. En of hij dat goed doet?

Ik vind persoonlijk van wel! De trailer ziet er goed uit en hetzelfde mag gezegd worden van Sly Stallone himself. Weet dat de man trouwens 76 jaar is!

Het verhaal gaat als volgt: Twintig jaar geleden werd de supersterke buurtwachter van Granite City, Samaritan, dood gemeld na een vurig gevecht in een pakhuis met zijn rivaal, Nemesis. De meesten geloven dat Samaritan in het vuur is omgekomen, maar sommigen in de stad, zoals Sam, hebben hoop dat hij nog leeft.

Vanaf 26-08 te zien op Prime Video.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)