fbpx

Rebirth of the Dead-trailer toont terugkeer van zombies in Call of Duty: Warzone

Eerder vandaag verscheen een artikel op Pragalicious dat een algemeen overzicht gaf over alle nieuwe dingen in de Reloaded update van seizoen 4. Nu gaan we even dieper inzoomen op de nieuwe tijdelijke modus ‘Rebirth of the Dead’.

Op de map zullen 40 (!) teams van vier strijden tot het bittere einde. Zoals ik eerder al vermeldde in het artikel over de update zal je terugkeren als zombie wanneer je gedood wordt. Als wandelend lijk sta je niet machteloos want onder andere een grotere sprongkracht, EMP-granaten en gasgranaten staan tot je beschikking om met die ene arm die nog aan je lijf bengelt een welgemikte worp uit te voeren.

Wanneer je iemand als zombie weet te vermoorden krijg je ‘zombie syringes’, kan je er vier bemachtigen dan betekent dat je de wapens mag opnemen en terug in het andere kamp terechtkomt. Het goedje om je terug naar het rijk der levenden te brengen vind je trouwens overal op de map in supply boxes, medical supplies en via de verschillende buying stations. Wil je er vier tegelijk? Voer dan een executie uit.

Om de tweede modus even toe te lichten is er een nieuwe mechanic toegevoegd namelijk Infestation. Je vecht samen met en tegen anderen zoals in de modus hierboven. Hoe meer zombies je afknalt hoe sneller de meter van Infestation zich zal beginnen vullen, eenmaal volledig gevuld zullen alle spectators terugkeren op de map als zombie om de overgebleven overlevenden het extra moeilijk te maken.  

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: