Seizoen 6 van Rick and Morty verschijnt 4 september op Adult Swim

De reeks Rick and Morty draait ondertussen al bijna 10 jaar mee in de animatiewereld. De ‘partners in crime’ zullen in seizoen 6 dan ook weer heel wat nieuwe fratsen en avonturen beleven.

In 2018 kocht de Amerikaanse zender Adult Swim 70 afleveringen van de serie die ze als eerste exclusief konden uitzenden op hun diensten.

De zender richt zich vooral op verschillende animatieseries voor volwassenen. Seizoen 6 van Rick and Morty zal dan voorlopig enkel maar te zien zijn via dit kanaal maar laat ons hopen dat deze afleveringen later ook naar Netflix komen!

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”