Ontdek de gameplay van FIFA 23 in gloednieuwe deep dive gameplay video

FIFA 23 Mbappé Kerr

Er bestaan nog zekerheden in het leven. Gelukkig maar! Zo kunnen de fans van EA Sports voetbalvideogame jaarlijks rekenen op een nieuwe uitgave. En dat is dit jaar niet anders. Maar wat mogen we zoal verwachten van deze nieuwe telg in de reeks?

EA Sports heeft een officiële gameplay deep dive video uitgebracht voor FIFA 23. In deze nieuwe video worden enkele mechanics van het spel uit de doeken gedaan, en krijg je een glimp te zien van de graphics.

EA Sports belooft ons alvast een next-gen HyperMotion gameplay-technologie met twee keer zo veel echte wedstrijdgegevens. De game zal meer dan 6000 levensechte voetbalanimaties bevatten. Bovendien komt er een nieuw risk versus reward-mechanisme voor het schieten.

Verder kunnen we ook vernieuwde vrije trappen, penalties en corners verwachten, evenals meer realistische physics.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)