Het regionaal TEKKEN 7-kampioenschap gaat met een knal van start dankzij Brussels Challenge

Vorige zondag, 24 juli, begon het TEKKEN Benelux Championship met Brussels Challenge als eerste ronde. Het project wordt ondersteund door Bandai Namco France en Gaming Corporation Belgium, vertegenwoordigd door Younes Lazaar, en kende een waar succes met een sterk enthousiasme van de spelers voor het competitief vechtspel en voor de TEKKEN-reeks. 

Het bruiste er van casters uit de community, waaronder Dalphanate en WilvanBil, twee prominente boegbeelden van TEKKEN in de Benelux.

Brussels Challenge heeft doorheen het weekend meer dan 550 mensen bijeengebracht, samen met meer dan 400 Twitch-kijkers die mee volgden op het kanaal BrusselsChallenge tijdens de openingsronde van het regionaal kampioenschap. 
 
Het hoogtepunt van deze eerste ronde, de overwinning van ArtofAce tegen Draconis, kan je hier herbekijken. De derde plaats op het podium was voor Promariokartplayer, wiens talent voor TEKKEN niet bewezen moet worden. 

Deze sterke indicatoren van nieuw initiatief op regionaal niveau zijn een zéér goed teken voor de TEKKEN-licentie en plaatsen zo het TEKKEN Benelux Championship als nieuw referentiepunt op het regionaal competitief toneel dankzij een zorgzame en welwillende gemeenschap die altijd actief en enthousiast is!
 
Kom dus zaterdag 13 augustus zeker naar Gent voor de volgende ronde van de competitie in Odisee Gent en volg alles via de officiële pagina van het kampioenschap of via het Twitch-kanaal van Brussels Challenge om deze ronde live te volgen!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)