Logitech G luidt nieuw tijdperk van gamen in met de Aurora-collectie

Logitech G heeft de Aurora-collectie geïntroduceerd. De nieuwe collectie bestaat uit de G735 Wireless Gaming Headset, G715 Wireless Gaming Keyboard, G713 Gaming Keyboard, G705 Wireless Gaming Mouse en acht op maat gemaakte accessoires.

Onderstaande info komt uit het persbericht. We hebben de collectie niet getest.

Deze zijn ontworpen om gender inclusief te zijn en niet gender uitsluitend. Het richt zich op de behoeften en wensen van vrouwelijke gamers, terwijl het ook alle gamers aanspreekt die op zoek zijn naar een speels ontwerp.

De Aurora-collectie heeft een kenmerkende esthetiek en design, maar biedt ook de mogelijkheid tot personalisatie via aangepaste accessoires en kleuropties. De collectie is uitgerust met geavanceerde gaming-technologieën van Logitech G, zoals de LIGHTSPEED draadloze technologie met hoge prestaties en Blue VO!CE-microfoontechnologie. Het resultaat is een collectie die alle gamers uitnodigt om zichzelf te zijn en tegelijkertijd ook geavanceerde set functies aanbiedt die alle gamers mogen verwachten van Logitech G.

De Aurora-collectie is ontworpen op basis van de feedback van vrouwelijke gamers uit de hele community, en tot leven gebracht door een team van voornamelijk vrouwelijke innovatie-, ontwerp-, technische en marketingleiders bij Logitech. De collectie werd gecreëerd om tegemoet te komen aan de gaming wensen en -behoeften van een ondervertegenwoordigd segment gamers en om de toekomst van gaming opnieuw vorm te geven, waarbij vertegenwoordiging nadrukkelijk aanwezig is.

Het ontwerpproces werd geleid door de volgende drie principes:

Comfort: In de ontwerpfase heeft het team rekening gehouden met zaken als: langer haar, brillen, oorbellen en kleinere handen. Het team gaf prioriteit aan producten die goed aanvoelden en er goed uitzagen om langere speelsessies te ondersteunen. Ze onderzochten verschillende materialen en afwerkingen die licht en zacht aanvoelden.

Toegankelijkheid: Om de toegankelijkheid aan te pakken, week het team af van de typische scherpe randen, zwarte kleurstellingen en schreeuwerige esthetiek om een meer welkome ervaring te creëren met zachtere tonen, doorschijnende materialen en kalmerende verlichting.

Speelsheid: De Aurora-collectie moedigt zelfexpressie aan. De producten worden geleverd in de basiskleur White Mist met de mogelijkheid om ze aan te passen met Pink Dawn- en Green Flash-accessoires. Spelers kunnen zich ook van hun creatieve kant laten zien met duizenden aanpasbare verlichtingscombinaties die beschikbaar zijn in de G HUB met de kenmerkende Aurora Collection-verlichting die ze ‘Play Moods’ noemen.

De Aurora-collectie bestaat uit: 

  • G735 Wireless Gaming Headset – Met een White Mist-afwerking, RGB-verlichting en on-ear dual-audiomixing is de G735 een veelzijdige optie voor elke speler. Het is de eerste Logitech G-headset die beschikt over de nieuwe Blue VO!CE-microfoontechnologie, waardoor het mogelijk is om de stem van een speler te moduleren en audio-instellingen op te slaan in de Logitech G Hub-software. De G735 Wireless Gaming Headset is ook voor kleinere hoofdmaten beschikbaar en maximaliseert zodoende het comfort voor alle spelers. Gamers kunnen genieten van lange gamesessies met een batterijduur van meer dan 56 uur (zonder verlichting), en draadloze vrijheid ervaren via de bekroonde draadloze LIGHTSPEED-technologie van Logitech G en Bluetooth®-connectiviteit.
  • G715 en G713 Mechanical Gaming Keyboards – Deze leveren low-key vibes met high-key prestaties, zodat spelers zich kunnen uiten, en spelen, op hun manier. Een compacte, TKL-layout, en verstelbare hoogte zorgen de hele dag lang voor comfort. Pak hem in en gebruik hem overal met een oplaadbare batterij die 25 uur non-stop gamen levert, en draadloze LIGHTSPEED-technologie en Bluetooth®-connectiviteit bevat. Beide toetsenborden worden geleverd met een Cloud-Soft palmsteun voor extra comfort.
  • G705 Wireless Gaming Mouse – Speciaal ontworpen voor kleinere handen, met een compacte, aansluitende pasvorm en geavanceerde gamingtechnologie. De G705 weegt slechts 85 gram, waardoor deze langdurig, lichtgewicht comfort en prestaties levert. Met een gaming-grade sensor, ultra-responsieve draadloze LIGHTSPEED-technologie, Bluetooth®-connectiviteit en een gemakkelijk bereikbare DPI-cycling knop kunnen gamers op hun best spelen.
  • Accessoires – Til de collectie naar een hoger niveau met acht nieuwe accessoires, waaronder accenten zoals de wolkvormige palmsteun,kabel-houder en eenhartvormige opbergdoosje. Andere accessoires zijn oorkussentjes en boom-microfoons, G713 en G715 toetsenbord bovenplaten, keycap trekker en borstel, en een muismat voor gamers om hun speelstijl aan te passen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)