fbpx

The Mercenaries Additional Orders staat centraal in nieuwe Resident Evil Village Gold Edition-trailer

Resident Evil Village

De horrorspelsensatie uit de stal van Capcom krijgt er weer wat extra content bij, en dit in de vorm van The Mercenaries Addional Orders-modus. Niet meer dan normaal dus dat deze centraal staat in deze gloednieuwe trailer.

Volgens het bijgevoegde persbericht heeft elk personage zijn eigen unieke eigenschappen.

Zo heeft Lady Dimitrescu een Thrill-meter die toeneemt als ze vijanden in mootjes hakt, waardoor ze speciale acties kan uitvoeren zoals vijandigen neermeppen of haar dochters oproepen.

Lord Karl Heisenberg kan zijn Soldat Jets gebruiken als aanval, en kan ook zijn magnetische krachten gebruiken om vijanden naar zich toe te trekken of met schroot te gooien.

Tot slot kan Chris zijn Onslaught-meter opbouwen door vijanden uit te schakelen. Als Onslaught actief is, worden Chris’ bewegings- en herlaadsnelheid verhoogd. Chris kan ook de Hound Wolf Squad om hulp vragen door zijn doelzoeker te gebruiken om vijandelijke posities te bepalen en hulpacties op te roepen.

De Gold Edition bevat het basisspel met 3 extra belangrijke nieuwe functies, waaronder de nieuwe verhaalinhoud Shadows of Rose. Hieronder de drie functies even opgelijst:


・Third Person Mode stelt je in staat om de hoofdverhaallijn vanuit een nieuw perspectief te spelen.
・The Mercenaries Additional Orders introduceert nieuwe speelbare personages en stages.
・Shadows of Rose vervolgt het verhaal van Ethan’s dochter Rosemary

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d