Jouw Xbox Series X|S start binnenkort 5 seconden sneller op

Snel, sneller, snelst! Niks zo plezant als een console die snel opstart zodat je snel met je favoriete game aan de slag kan. En die console, in dit geval de Xbox Series X|S is binnenkort 5 seconden sneller. Als dat niet snel of het snelst is…

Het goede nieuws is, alvast voor de Xbox Insiders die gebruikmaken van de energiebesparingsmodus, dat deze update nu reeds beschikbaar is. Maak je echter geebn zorgen als je geen Xbox Insider bent want de update komt nadien (al heeft Microsoft nog geen datum aangekondigd) natuurlijk naar elke Xbox Series-console.

Van waar komen die extra 5 seconden die je wint? Wel, eenvoudig eigenlijk: de opstartanimatie van de console werd verkort van 9 seconden naar 4 seconden. En wie goed is in rekenen weet dat 9 – 4 gelijk is aan 5.

Opgelet echter: de tijdswinst is enkel van toepassing als je de console in energiebesparingsmodus zet. Eigenlijk logisch want als je de console helemaal uitzet, dan heeft deze ook meer tijd nodig om weer op te starten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)