Nintendo Switch Sports krijgt op 27 juli meer content

Nintendo Switch Sports

Goed nieuws voor wie nog snel wil werken aan zijn zomerbuik. Nintendo heeft namelijk aangekondigd dat ze extra mogelijkheden toevoegen aan de sporten voetbal en volleybal in Nintendo Switch Sports.

Bij het voetballen kan je na het installeren van de update gebruik maken van een beenband om zo de game meer fysiek te maken. Dat gaat ongetwijfeld voor hilarische beelden zorgen van mensen die zichzelf onderuit of de televisie aan gruzelementen trappen.

Bij volleybal worden dan dan weer de Rocket Serve en Slide Attack-moves toegevoegd. Deze moeten dan weer voor meer variatie zorgen in deze game.

We beloonde Nintendo Switch Sports met een mooie 7 in onze review en zagen dat deze game een waardige opvolger is voor het immens populaire Wii Sports: “De sporten die aanwezig zijn in de game onderscheiden zich genoeg om niet in herhaling te vallen. Daar had ik vooral bij tennis en badminton schrik voor, maar die vrees bleek ongegrond. Klassiekers zoals tennis en bowling zullen ongetwijfeld de populairste sporten zijn bij velen, maar ik kon me samen met m’n zoon enorm goed amuseren met het zwaardvechten (chambara). “

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.